TusenfrydTok sky coaster 5 ganger i går:) Først 3 ganger i åpningstiden med kristine, maria og aina fra jobben (det er gratis for oss som jobber der) og etter stengetid kunne de ansatte fra avdelinga kjøre gratis:) Så da kjørte jeg to ganger til!

My feetIkke helt fornøyd med fokusen på det siste bildet, men det får gå.

I dag har jeg bare vært hjemme, og slappet av og tatt disse bildene. Har to dager fri fra jobben nå, deilig! I morgen skal jeg på tusenfryd med noen svenske kollegar. Har gratis inngang siden vi jobber der:) Får prøve å holde ut med alle svenskene!

Hva syns du om bildene og hvilket likte du best?:)

Fotoshoot

Hva syns du om bildene?:)

Er så utrolig irritert nå. Posten i USA har klart å miste polaroid kameraet som jeg har bestilt og betalt for. Takk for det! Skal gjøre alt jeg kan for å få tilbake pengene mine. Er allerede i gang med å se etter nytt kamera selvom det kan hende de finner det. Jaja livet må gå videre. Snart får jeg et 55-200mm objektiv av mamma som var avtalen hvis jeg fikk et visst snitt på karakterkortet. Har også bestilt 5-in-1 reflektor og har fått et polaroid filter og et annet filter i posten som jeg bestilte på ebay. Neste på ønskelista er et folding camera! og kanskje en Diana mini :) Åh, kameradilla!!

Foto: Pernille© by Ane L

Hva syns du, og hvilket likte du best?

Fotoprosjekt: Eyelashes

nr. 1nr. 2


nr. 3


nr. 4


nr. 5


nr. 6


nr. 7


nr. 8© By Ane L

Her har jeg prøvd litt forskjellige effekter og metoder. Syns det meste ble ganske kult. Brukte falske øyevipper som jeg kjøpte i new york. Har funnet ut at vi har et kamerastativ her hjemme. Det har blitt brukt til en kikkert, og jeg tenkte at jeg kunne se om det passe kameraet mitt, og det gjorde det! Så nå er det enklere å ta bilder med selvutløser, og enklere å få klarere bilder.

Hva syns du om bildene? Hvilket liker du best?

Mandag

© by Ane L

Bare noen bilder fra mandag da jeg og maria gikk tur og da vi var i stallen :) Var deilig å ri igjen i full galopp etter et år med fravær fra hesteryggen. For tiden jobber jeg veldig mye på tusenfryd. Får lønn i morgen, det blir deilig!

Hva syns du om bildene?

Manhattan


Legg merke til "annsiktene" på veggen
© by Ane L

Et par bilder jeg ble ganske fornøyd med fra da jeg var på manhattan for siste gang før august. Hadde helt glemt de, og trodde ingen av bildene ble noe særlig, men fant ut at det var verdt å legge de ut på bloggen. Hva syns du om bildene?

Oppdatering© by Ane L

Begklager dårlig blogging i det siste, men jeg skylder på at jeg har jobbet fra 10 til 19 hver dag. Har heller ikke tatt noen bilder, men har planlagt to fotoshooter jeg tror kommer til å bli veldig kule. Kan røpe at jeg skal bruke en modell som blant annet har gått oslo fashion week 4-5 ganger. Gled dere!
RSS 2.0
hits