NYC - Capital of the worldOm en times tid drar vi til flyplassen. Vi skal mellomlande i Boston og så er vi i San Francisco! Gleder meg! Kamera er selvfølgelig med.

The Apple StoreDette bildet tok jeg i Apple Store på Manhattan som er lagd av glass. Bildet er tatt under trappen/gulvet som er av glass.

Central Park


Min stesøster i Central ParkI dag var det friidrettstevne. Det var på skolen vår, og vi vant! High school stevner er litt annlerledes enn andre stevner, fordi vi er mer som et "lag" og den skolen som vinner mest vinner stevnet. Det var kaldt, og det regnet, så det var ikke veldig gøy. Om 4 dager drar jeg til California! Da skal jeg ta mange fine bilder. Gleder meg!

Ane også kjent som Marilyn Monroe
Var på vei til å kjøpe lunsj i stad, og jeg prøvde å være rask så jeg for å slippe unna alle beundrerne mine. Mission failed. En desperat jente klarte å få stoppet meg. Hun ville jeg skulle være modell for henne under skolen's moteshow. Hun fikk omsider overtalt meg, og dro meg med for å prøve kjolen hun hadde designet og laget. Den satt som et skudd, og det var en Marilyn Monroe kjole, så jeg skal være Marilyn Monroe under moteshowet. Ønsk meg lykke til!

Blanke ark

Hola! Dette er min nye blogg hvor jeg fokuserer mest på fotografi, men også andre kreative ting. Målet mitt med denne bloggen er å få til en blogg jeg er fornøyd med, som andre kan få innspirasjon fra. Tulla, målet er å bli rik og berømt så jeg kan gifte meg med Taylor Lautner. However, jeg er Ane og jeg bor i New York. Jeg fylte nettopp 18 år, og er en senior på en amerikansk high school. Her bor jeg med mamma, stefar og stebror fordi stefar jobber her. Har bodd her i over et halvt år, men skal hjem til sommeren for å fullføre videregående i Norge. Interesserer meg for alt som har med fotografi, grafisk design og photoshop å gjøre. Tar bilder med Nikon D500 som jeg elsker! For tiden driver jeg med friidrett her i USA og satser på noe så random som tresteg. Drev også med en enda mer random sport i vinter også kjent som fekting, som jeg skal fortsette med. Alt i alt er jeg ganske random. Amerikanerne syns jeg er rar helt til de finner ut at jeg er norsk. Nordmenn syns jeg er rar uansett, så jeg liker amerika best.Have fun reading my blog, and enjoy!
RSS 2.0
hits